Vacature Tekstschrijver

 


26 augustus 2019

Wij zoeken een ervaren tekstschrijver voor onze blogs en social media

 

Ben je creatief en overtuigend met tekst? Heb je interesse in de huid en huidverzorging? En kun je goed uit de voeten met wetenschappelijke publicaties? Dan zouden we je graag ontmoeten. Dr. Jetske Ultee is op zoek naar een enthousiaste en ervaren tekstschrijver voor haar blogs en socialmediakanalen. 

 

Wat doet Dr. Jetske Ultee?

Het merk Dr. Jetske Ultee bestaat uit de cosmetica- en huidverzorgingslijn Uncover Skincare, de blog dr-jetskeultee.nl, het onderzoeksinstituut Skinwiser en de Stichting Sunwiser. Het bedrijf groeit hard en timmert ook aan de weg in België en Duitsland. Communicatie en goede informatie zijn daarbij essentieel. Dr. Jetske Ultee werkt daarom met een team van creatieve mensen op het gebied van tekst, beeld en vormgeving.

Kom jij ons team versterken?

 

Wat ga je precies voor ons doen? 

Je houdt je vooral bezig met het schrijven van blogartikelen en socialmediacontent. Over bestaande en nieuwe producten, over uiteenlopende huidklachten, maar ook over ontwikkelingen en trends op het gebied van huidverzorging en -verbetering. Je maakt niet alleen verhalen voor onze webshop, maar je vertaalt ook eens een studie voor Skinwiser, de onderzoeksite waar Dr. Jetske Ultee de laatste wetenschappelijke onderzoeken bijhoudt. En een leuke nieuwsbrief of pakkende teksten voor verpakkingen kunnen ook bij je taken horen. Je hebt kortom goede, originele ideeën voor nieuwe onderwerpen en je weet lastige materie helder uit te leggen voor onze bloglezers en klanten. Dat alles doe je geheel in de stijl van Dr. Jetske Ultee, en in teamverband.

 

Wat vragen wij van je? 
  •  Je hebt minimaal een hbo-opleiding gedaan, bijvoorbeeld in de richting van Communicatiewetenschap en/of Media & Journalistiek.
  •  Je kent de weg in wetenschappelijke databanken als PubMed en weet publicaties goed te vertalen en te duiden. Een (medisch-)wetenschappelijke achtergrond verdient daarom echt onze voorkeur. 
  •  Je hebt op zijn minst drie jaar ervaring met het schrijven van (online) teksten. 
  •  Je vindt (de wereld van) cosmetica interessant en leuk om over te lezen en te vertellen.
  •  Je schrijft uiteraard foutloos Nederlands.
  •  Je bent in ieder geval 32 uur per week beschikbaar.

 

Wil jij meedraaien in ons creatieve team? Stuur je motivatiebrief en cv naar sollicitatie@dr-jetskeultee.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met Matthijs Boog: 010 – 4362 138.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.