Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van Uncover Skincare? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 2 dagen geleden
totaal score
881 beoordelingen (totaal)
9.3
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Anna Amstelveen
15/12/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb jarenlang naar een product gezocht die geschikt was voor mijn huid en waar ik geen irritatie of puistjes van kreeg. Ik had het eigenlijk al een beetje opgegeven en was er van overtuigd dat ik nooit meer van die acne verlost zou worden. Sinds ik uncover skincare gebruik heb ik een frisse en egale huid zonder puistjes. In mei van dit jaar kreeg ik de diagnose endeldarm kanker stadium 3. Ik werd opgenomen in het ziekenhuis en ik had geen energie om online weer mijn producten te bestellen en heb in de periode dat ik in het ziekenhuis lag mijn huid met een ander product gereinigd. Binnen een week zag mijn huid er weer vreselijk uit.Mijn man heeft toen voor mij de uncover skincare producten on-line besteld en als verrassing meegenomen naar het ziekenhuis. Het was en is een vreselijke tijd maar de producten van Jetske Ultee laten me mooi voelen in een periode dat je aan alles twijfelt. Dank je wel Jetske Ultee!
10
Regina Verschuur Ulvenhout
25/11/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
De service is erg goed. De moisteriser ook. Maar idd de factor 30 voor de zon geeft heel weinig bescherming, mijn huid was erg gerimpeld en rood terwijl ik in de najaars zon zat heel kortstondig, dus wat moet je in de zomer dan doen om te beschermen?
7
Isabelle Array
03/11/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben allergisch voor zonnebrand crème in mijn gezicht. Erg lastig als je naar warme landen op vakantie gaat. Niet alleen vanwege verbranding maar ook huidveroudering. Jaren lang van alles geprobeerd. Tot ik niets meer wilde uitproberen las ik een artikel van Dr. Jetske. Ik besloot nog eenmaal wat te testen en ik ben laaiend enthousiast! Ik ben niet allergisch! Ik gebruikte helemaal geen verzorgingsproducten maar gebruik nu sinds een paar jaar de hele lijn! Ook de vitamine A en repaircream zijn geweldig. Ook vriendinnen geadviseerd om over te gaan op deze producten. De make-up gebruik ik (nog) niet. Dat vind ik lastig vanwege mijn huidtint, blanke huid met sproeten, maar misschien in de toekomst. Bij vragen krijg je snel en goed antwoord. Ik ben groot fan!
Verbeterpunten
Daar wordt al aan gewerkt - kleinere verpakkingen voor op reis
10
M. te H.
27/10/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik nu een aantal weken de cleanser en de moisturizer en ik ben zeer tevreden. Zojuist heb ik ook de toner besteld en ben nieuwsgierig naar het effect. Onlangs had ik een probleem met verpakking van de moisturizer en dat werd heel goed opgepakt. Mijn complimenten voor de service!
Verbeterpunten
Op dit moment geen.
9
Sandra Array
23/10/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik voor mijn gezicht tot nu toe alleen de cleanser en toner en daar ben ik zeer tevreden over. Ik had altijd veel last van gerstekorrels, bij mijn ogen maar ook op de wang en ik denk dat ik er het afgelopen jaar 2 misschien 3 keer eentje gehad hebt. Dus een enorme verbetering. Ik gebruik ook de repaircream en die vind ik ook erg fijn!
Verbeterpunten
Jammer dat er best nog wat product achterblijft in de verpakkingen als die 'leeg' is.
8
Mirella Den Haag
18/10/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Fijne website met duidelijke informatie. Snelle levering en een klantenservice die snel reageert op mijn vraag. Ik gebruik nu een aantal produkten van uncover. Ben begonnen met de cleanser en moisturizer en deze bevallen erg goed. Mijn huid wordt goed schoon en de moisturizer geeft mijn huid een gezonde uitstraling. De suncare spf30 vind ik voor mijn huid iets te vet dus gebruik ik hier de suncover voor. Ik ben trouwens op deze site terecht gekomen in mijn zoektocht naar een goede zonnebrandcrème voor mijn zoontje. Al vele soorten geprobeerd en op de suncare heeft hij geen allergische reactie.
Verbeterpunten
Kleinere verpakkingen voor op vakantie zou handig zijn.
9
Veer Den Haag
25/09/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik heb een gecombineerde huid met littekentjes van puistjes, vergrote poriën en pigmentvlekken. Ik gebruik de gehele lijn van Jetske Ultee (behalve het vitamine A-zuur) en krijg regelmatig te horen dat ik er veel jonger uitzie dan ik in werkelijkheid ben. Ik denk dat mede door het gebruik van de exfoliant, mijn huid glad is. De moisturizer is voor overdag nog wat te voedend, vandaar dat ik dit 's nacht gebruik.
Verbeterpunten
Het ontwikkelen van een vitamine-C booster/serum aangezien ik goede verhalen heb gehoord.
10
D Amersfoort
15/09/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik nu een tijdje de producten van Jetske Ultee (de exfoliant, moisturizer en zonnebrand) en ik ben erg tevreden, mijn huid is zichtbaar verbeterd. De bezorging is ook altijd super snel en service is ook goed.
10
Tineke Den Haag
14/09/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben groot fan van de producten van Uncover Skincare. Ik gebruik zowel producten van de huidverzorgingslijn als de bronzer. Mijn huid is altijd wat onrustig geweest, maar door het gebruik van de exfoliant is dat stukken minder geworden. Daarnaast voelt mijn huid lekker schoon en zacht aan. Ook gebruik ik de Suncover (SPF 30). Die is heel dun en prettig smeerbaar, beschermt goed. Daarnaast is deze ook nog eens heel prettig geprijsd. Heel fijn dat het geen geur heeft, omdat je dan niet de hele dag naar zonnebrand ruikt. Voor mijn gezicht gebruik ik 's ochtends Suncare SPF 30. Die is iets dikker, maar heeft meer vitamines en antioxidanten, wat mijn huid goed beschermt, omdat ik veel fiets. Nog een plus: de meeste zonnebrandcremes kan ik niet bij mijn ogen smeren, want dan prikken mijn ogen, maar bij suncover en suncare kan ik dat wel! Mijn zoektocht naar een goede zonnebrand is eindelijk voorbij. Het enige nadeel van de crèmes is dat ze niet matterend zijn, waardoor ik met mijn vette huid wel altijd nog een matterende poeder over de crème moet doen. De bronzer gebruik ik nu een half jaar en die bevalt ook goed. Die is zuinig in het gebruik en de kleur past goed bij mijn lichte huid. Ik gebruik de producten van Uncover Skincare al minstens drie jaar en ben erg blij met de producten die echt iets doen voor mijn huid. En ook handig: als je 's avonds ontdekt dat een van de producten op is, dan bestel je het gelijk en is het morgen in huis, zelfs zonder verzendko
Verbeterpunten
Kleine verpakkingen zouden heel fijn zijn, zodat ik ook op vakantie niet zonder mijn producten hoef te doen. Maar ik geloof dat die in de maak zijn. En ook een concealer met kalmerende stoffen erin zou ik gelijk kopen!
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl