Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van Uncover Skincare? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 4 dagen geleden
totaal score
765 beoordelingen (totaal)
9.1
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Reina Sophie Hoogeveen
18/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Heel Goede service.en de producten zijn heel fijn in het gebruik,en maken de huid echt mooier.
Verbeterpunten
Mijn tip een leuk tijdschrift over schoonheid,enz.
10
Annemarie Hilversum
16/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Sinds een maand gebruik ik de undercover skin produkten. Inmiddels langzaam opgebouwd. Wat een fantastische produkten, Mijn wat oudere gevoelige huid doet het er prima op. Droge plekjes zijn weg, doffe huid gaat weer glanzen. Super blij ermee. Ik vind de moisturizer en suncare het fijnst. Binnenkort de Vit A bestellen als deze weer leverbaar is. Is kijken of ik daar nog meer verbetering mee kan krijgen. Maar tot nu toe heel erg tevreden!
Verbeterpunten
Enige verbeter puntje wat ik kan bedenken is, dat ik het lastig vind dat ik niet kan zien hoeveel er nog in de verpakking zit.
9
Array Array
12/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Array
10
Sunny Amsterdam
12/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Vroeger moest ik na bepaalde tijd altijd overstappen op een ander merk omdat mijn huid de producten dan niet meer verdroeg. Met Uncover heb ik daar geen last meer van. Ik gebruik de basislijn nu al een paar jaar en ben erg tevreden.
Verbeterpunten
Maar pas alsjeblieft op met uitbreiden op de basisproducten. Dus no nonsense en geen volle wastafel aan flacons en make-up. Die eenvoud maakte Uncover juist zo uniek. Ga niet aan je succes ten onder maar hou vast aan je beginsel!
9
Array Array
06/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de producten nu ruim een jaar en ik ben super tevreden. Ik heb altijd een wat rode, vlekkerige huid, gevoelig maar ook best vet. Ik kan tegenwoordig zonder foundation de straat op. Dat wasvoorheen ondenkbaar. Ik gebruik de hele lijn, behalve de repaircream (nog) niet. Op een of andere manier is deze steeds niet leverbaar. Dat gaat vast nog wel een keer goed komen.
Verbeterpunten
Ik vind de verpakking vrij waardeloos. Ik kan nooit zien hoeveel product er nog in zit. Daarnaast kun je het pompje niet verwijderen om het laatste restje er nog uit te halen. Zal wel te maken hebben met de houdbaarheid. Het is mij al twee keer gebeurd dat het pompje van de zonnebrand niet meer werkte. Was gewoon totaal geblokkeerd. Gelukkig werd daar helemaal niet moeilijk over gedaan. Kreeg onmiddellijk kosteloos nieuwe producten. Verder vind ik het jammer dat er geen kleinere verpakkingen beschikbaar zijn van de cleanser en de toner. Ik vlieg veel met alleen handbagage en dan mag je maar 100ml per product meenemen. Ik bestelde altijd een paar proefverpakkingen, maar dat is heel snel op en ik vind het te duur om steeds meerdere pakketjes mee te nemen.
8
Array Amsterdam
01/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
De producten zelf vind ik top. Mijn huid is erg gevoelig. En jetske haar producten zorgen voor een stralende huid.
Verbeterpunten
informatie verstrekking bij aanpassing samenstelling producten mag beter. Kennelijk gebruiken ze een andere vitamine c (of een andere antioxidanten) die kennelijk stabieler is. Dese info heb ik echter uit ze moeten trekken. Waarom zetten ze deze info niet in hun nieuwsbrief? Nu kwam ik erachter doordat left over crème op de verpakking niet bruin werd maar wit bleef.
9
Karen Amsterdam
26/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik Uncover skincare ongeveer anderhalf jaar en ik ben er heel tevreden over, ik gebruik de hele lijn. Mijn favoriete producten zijn moisturizer, repaircream, toner en de exfoliant. Mijn huid ziet er goed uit en voelt prettig aan, ik merk echt dat deze lijn echt iets doet voor je huid. Ik ben ook erg benieuwd naar de vitamine a zuur serum, na mijn zwangerschap ga ik daar mee beginnen. Levering is supersnel en de service is prima! Bedragen zijn ook netjes, verpakking ziet er heel goed en clean uit. Mijn complimenten en ga zo door.
Verbeterpunten
De cleanser gebruik ik voor een droge huid, er komt erg weinig uit het pompje.
10
Laura Amsterdam
23/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zeer positieve ervaring voor mijn huid. Een stuk minder gevoelig, een hele fijne stap in de weg naar een gezonde huid! De blogs zijn ook heel fijn en nuttig om te lezen. Go Team Jetske!
Verbeterpunten
Uitbreiding van de producten; een masker? Prijzig inderdaad, maar het zeker waard. Snelle service, levering en nu ook gratis verzending. Yes! Zou graag ook een keer een huidanalyse krijgen, wie weet wordt dit in de toekomst opengesteld?
9
Bianca Binnenmaas
21/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Jaar geleden begonnen met SUNCOVER SPF 30 van Dr. Jetske Ultee: waanzinnig! Na jaren allerlei zonnebrandcrème uitgeprobeerd te hebben, na jaren van prikkende ogen eindelijk een crème die NIET in mijn ogen prikt. Trekt snel in. Ik gebruik het dagelijks, zomer en winter, gewoon als dagcrème. Heb wel het idee, dat de kragen van mijn (witte) werkkleding er niet écht wit van blijven, maar liever dat dan prikkende ogen!
10
Jill Wijchen
21/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Fijne producten. Snelle levering.
Verbeterpunten
Uitbreiden van het assortiment, maar daar zijn ze ook hard mee bezig
9
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl