Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van Uncover Skincare? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 9 dagen geleden
totaal score
773 beoordelingen (totaal)
9.1
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Lise België
17/06/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over de moisturizer en de exfoliant, ik merkte al na een week positieve veranderingen. Voor mij zijn dit blijvers.
Verbeterpunten
De moisturizer legt een laagje over je huid, wat ik aanvankelijk eerst storend vond. Zeker als je geen make-up draagt, wil je niet glimmen, maar ik doe er mijn foundation overheen. De cleanser vind ik persoonlijk vervangbaar door een ander (budgetvriendelijker) merk. De toner vind ik op zich ook geen meerwaarde. Ik heb een 3-tal maanden de toner erbij gebruikt, maar merk geen verschil. Bij de suncare vind ik het vervelend dat je eigenlijk om de 2/3uur moet smeren. Ik doe mijn foundation over de suncare, maar ben niet van plan om mij om de 2/3 uur te herschminken. Ook vind ik de producten heel prijzig... zeker als je meerdere producten gebruikt van Uncover en nog eens verzendkosten moet betalen.
8
Inge Sint Michielsgestel
16/06/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Erg fijne producten met een goede prijs/kwaliteit-verhouding.
10
Erika Mae Nam Koh Samui Thailand
06/06/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Prima service, snel antwoord op vragen via de app.
10
Chantal Barendrecht
25/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik de producten van Uncover Skincare nu een aantal maanden en heb net een nieuwe bestelling gedaan met ook de Repair Crème. Het bevalt erg goed al moest mijn huid wel even wennen. De service is top! Er was een probleem met een verpakking en dit werd keurig en snel opgelost.
Verbeterpunten
Online bestellen is natuurlijk handig en snel, maar ik mis ook wel een punt waar je even je huid kan laten zien om te bepalen of je de juiste keuzes maakt. Ik heb af en toe grote, onderhuidse ontstekingen en dan twijfel ik soms aan de juiste productkeuze.
9
Emma Groningen
24/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Uitstekende producten, ik gebruik de hele lijn nu 7 maanden en mijn huid heeft er nooit beter uit gezien. De wetenschappelijke achtergrond is ook solide, geen quasibewezen nonsens. Ik ben zeer tevreden over de gezichtsproducten!
Verbeterpunten
De suncover spf 30 voor het lichaam stinkt nogal. De eerste maanden van gebruik ging het nog, maar inmiddels heb ik het weggegooid ivm de weeïge, zure lucht. Geen parfum is heel fijn, maar ik stink liever niet. Ook geeft dit vreselijke gele vlekken in je (witte) kleren die er niet meer uitgaan. Erg jammer, want de filters zijn super!
9
Janna Almere
23/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik sinds een aantal maanden de Uncover Skincare producten voor de normale tot droge huid (incl. de exfoliant voor de normale tot vette huid). Wat ben ik enorm tevreden over de Cleanser, Toner en Exfoliant. De producten zijn zo fijn en lief voor mijn huid! Ik heb nooit gezichtsverzorging/ reiniging kunnen vinden waar mijn huid goed op reageerde, maar dat is nu verleden tijd. Ik kan eerdergenoemde producten echt aan iedereen aanbevelen! Het is elke euro waard.
Verbeterpunten
Mijn huid reageert niet goed op de Moisturizer, ondanks dat ik het langzaam aan het opbouwen was. Na het aanbrengen van de Moisturizer voelt mijn huid telkens trekkerig en brandt het op sommige plekken een beetje. Heb daarnaast ook het idee dat de Moisturizer mijn huid niet (genoeg) voedt.. Ben weer overgegaan op mijn oude gezichtscreme (Olaz parfumvrij) en die werkt fantastisch voor mij!
8
Reina Sophie Hoogeveen
18/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Heel Goede service.en de producten zijn heel fijn in het gebruik,en maken de huid echt mooier.
Verbeterpunten
Mijn tip een leuk tijdschrift over schoonheid,enz.
10
Annemarie Hilversum
16/05/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Sinds een maand gebruik ik de undercover skin produkten. Inmiddels langzaam opgebouwd. Wat een fantastische produkten, Mijn wat oudere gevoelige huid doet het er prima op. Droge plekjes zijn weg, doffe huid gaat weer glanzen. Super blij ermee. Ik vind de moisturizer en suncare het fijnst. Binnenkort de Vit A bestellen als deze weer leverbaar is. Is kijken of ik daar nog meer verbetering mee kan krijgen. Maar tot nu toe heel erg tevreden!
Verbeterpunten
Enige verbeter puntje wat ik kan bedenken is, dat ik het lastig vind dat ik niet kan zien hoeveel er nog in de verpakking zit.
9
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl