Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van de dienstverlening van Uncover Skincare? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 2 dagen geleden
totaal score
757 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Laura Amsterdam
23/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Zeer positieve ervaring voor mijn huid. Een stuk minder gevoelig, een hele fijne stap in de weg naar een gezonde huid! De blogs zijn ook heel fijn en nuttig om te lezen. Go Team Jetske!
Verbeterpunten
Uitbreiding van de producten; een masker? Prijzig inderdaad, maar het zeker waard. Snelle service, levering en nu ook gratis verzending. Yes! Zou graag ook een keer een huidanalyse krijgen, wie weet wordt dit in de toekomst opengesteld?
9
Bianca Binnenmaas
21/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Jaar geleden begonnen met SUNCOVER SPF 30 van Dr. Jetske Ultee: waanzinnig! Na jaren allerlei zonnebrandcrème uitgeprobeerd te hebben, na jaren van prikkende ogen eindelijk een crème die NIET in mijn ogen prikt. Trekt snel in. Ik gebruik het dagelijks, zomer en winter, gewoon als dagcrème. Heb wel het idee, dat de kragen van mijn (witte) werkkleding er niet écht wit van blijven, maar liever dat dan prikkende ogen!
10
Jill Wijchen
21/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Fijne producten. Snelle levering.
Verbeterpunten
Uitbreiden van het assortiment, maar daar zijn ze ook hard mee bezig
9
Fleur Almere
20/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
De producten van Uncover Skincare gebruik ik nu 6 maanden. Ik merk dat mijn huid oprecht verbeterd is. Ik had regelmatig ontstekingen rond mijn mond zitten. Sinds ik het stappenplan gebruik heb ik daar totaal geen last meer van. Daarnaast is mijn gezicht ook minder grauw geworden. Ook de foundation en de poeder is fijn in gebruik.
Verbeterpunten
De producten zijn super fijn om te gebruiken! Het enige nadeel aan de flacons is dat je niet kunt zien wanneer deze leeg raken. Mijn tip is daarom om een strook doorzichtig te laten, zodat je weet wanneer het product bijna op is en je tijdig nieuwe kunt bestellen.
9
Array Array
20/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
duidelijke omschrijving en uitleg van de producten ,zodat je goed een keuze kunt maken. Ook fijn om alles eerst in het klein te kopen, dus geen grote uitgaven en ongebruikte flessen in je kast mocht het toch niet bevallen.
Verbeterpunten
je kunt niet zien wanneer je flesje leeg is, en ik ben zuinig dus heb het opengeknipt toen er niks meer uitkwam:-) HELEMAAL LEEG!!!!!!! dus ik ben zeer tevreden.
8
marielle Array
19/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Snelle levering. Fijne producten. Merk echt dat mijn huid verbeterd. Gebruik de producten nu 3 maanden en heb nu alles in mijn bezit.
Verbeterpunten
Cleanser aan de prijzige kant. Veel van nodig om make-up te verwijderen.
9
B.A. Duiven
19/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Erg fijne producten. Mijn huid is echt verbeterd sinds ik de producten van Jetske Ultee gebruik. Toner, crème, exfoliant, vit A zuur, poeder, foundation, zonnebrandcrème. Ik ben overal zeer tevreden over. Snelle levering. Gratis verzending.
Verbeterpunten
Prijzig. Misschien leuk om vaste klanten korting te geven op hun verjaardag.
8
Astrid Spijkenisse
19/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
fijne producten, vooral de exfoilerende cremes zijn prettig, en doen echt iets voor je huid. sinds kort ook het serum in gebruik, en ook dat is een heel fijn product, helaas kan ik de moisterizer niet meer gebruiken vanwege allergie, ook daar bij ben ik geweldig geholpen toen dit de kop op stak middels een allergietest welke mij aangeboden werd
Verbeterpunten
nog niet kunnen ontdekken
9
E Zwijndrecht
19/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Huidproducten die écht verbetering van de huid geven.
Verbeterpunten
Af en toe een product met een aanbiedingsprijs verkopen.
10
Van der Linden Tilburg
19/04/2017
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Goede produkten, goede uitleg en service:).
Verbeterpunten
Een salon waar je live geholpen kunt worden. Soms wel wat prijzig. En ik zou het ook leuk vinden als er een tiener lijn zou zijn.
10
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl