Reviews en ervaringen

Wat vinden onze klanten van het advies en de producten van Dr. Jetske Ultee? Bekijk de beoordelingen hieronder. Deze beoordelingen zijn echte meningen van klanten, verzameld via Kiyoh.
Laatste beoordelingen 15 dagen geleden
totaal score
945 beoordelingen (totaal)
9.2
Beoordelen

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl

Myranda Array
11/05/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik verdiep me sinds een tijdje in de zin en onzin wat er in verzorgingsproducten zit en kwam zo op deze site terecht. Ik vind het geweldig dat naast haar eigen producten, die helaas voor mij te kostbaar zijn, ook producten worden geadviseerd die iets minder kostbaar zijn en voor haar non-profit zijn, net als de zonnemelk, die hier dus zelfs goedkoper is dan de reguliere producten die vol rotzooi zitten. Als je mailt over welk product dan ook krijg je snel en duidelijk antwoord. Duidelijk een bedrijf wat graag mensen van goed advies én goede producten wil voorzien!
10
Rianne Utrecht
22/05/2018
Aanbeveling: Nvt
Pluspunten
Array
Verbeterpunten
de zonnebrandcreme SFP 30 voor je gezicht van uncover scincare werkt gewoon niet goed. Is wel duur, E40 voor een tube. Ik heb het drie seizoenen geprobeerd, want op papier zou het echt een goede zonnebrand moeten zijn. Maar zelfs bij heel dik smeren is een half uur in de volle zon al genoeg om mijn gezicht te laten verbranden. Het is nu een keer of 10 gebeurd en nu ben ik er wel klaar mee. De zonnebrand van smeer je in van uncover skincare werkt trouwens een stuk beter. Mijn gezichtshuid is daar te gevoelig voor, maar die houdt iig wel de zon tegen.
4
Cecilia Array
01/05/2018
Aanbeveling: Nvt
Pluspunten
Ontzettend fijn dat je via Whatsapp vragen kan stellen over producten en persoonlijk advies kan krijgen..
Verbeterpunten
Afgelopen zaterdag heb ik als zeer groot fan van jullie website en adviezen, en als toekomstige klant van jullie producten een aantal vragen via Whatsapp gesteld. Nu had ik absoluut niet in het weekend een antwoord verwacht. Echter heb ik nu, dinsdag middag nog geen enkel antwoord mogen ontvangen, ook niet op mijn email die ik gister gestuurd heb. Zoals gezegd, sta ik op het punt om sowieso 1, en na wat testers die ik eventueel zou mogen ontvangen van jullie, meer producten te kopen. Enige vorm van communicatie zou fijn zijn. Ik heb er uiteraard helemaal begrip voor dat jullie druk zijn.. maar al was het maar een kort antwoord dat mijn vragen goed zijn aangekomen en een antwoord ''onderweg'' is. Misschien een tip? Vriendelijke groet,
6
Natalie Array
28/04/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik dagelijks de Moisturizer, foundation, poeder, bronzer en sunscreen. Mijn huid is echt verbeterd, heel positief over deze productlijn.
Verbeterpunten
Ik vind de moisturizer prijzig, zou fijn zijn als deze iets voordeliger word.
10
Cécile Amsterdam
13/04/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Via het blog van Jetske in aanraking gekomen met Uncover producten. Het blog is zeer leerzaam en behulpzaam om etiketten te leren lezen en te kunnen bepalen wat goede en minder goede producten zijn voor de huid. Was jarenlang een scrubfan en dacht hier nooit van af te stappen tot ik ging exfolieren. Sindsdien nooit meer een scrub aangeraakt. Ook smeerde ik alleen zonnebrand als ik echt ging zonnen, maar sinds kort smeer ik dagelijks. Dat is mede doordat ik een CO2 laser behandeling heb ondergaan. Het voelt als een tweede kans/start voor mijn huid en deze keer wil het goed doen met alle kennis die ik dankzij Jetske nu heb. Inmiddels gebruik ik de toner, moisturizer, suncare factor 30, repair creme, foundation, poeder en concealer en ik vind alle producten even fijn. Ik heb nog steeds wel last van een dagelijkse pukkel hier en daar, maar over het algemeen is huid al een stuk rustiger geworden. Het enige wat niet werkt voor mij qua volgorde is moisturizer, zonnebrand en foundation overdag dus dan gebruik ik alleen zonnebrand en in de avond de moisturizer. Mega pluspunt van de suncare: voor het eerst geen last van mijn ogen!
Verbeterpunten
Ik ga van de moisturizer voor de vette huid erg glimmen, zou fijn zijn als dit wat minder zou zijn voor de foundation/poederloze dagen. Verder werken de pompjes niet altijd even goed. Tot slot: blijf de lijn vooral uitbreiden. Ik ben fan!
9
Ria Mulatto Arnhem
06/04/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik dagelijks de cleanser maar mijn huid voelt droog aan na het wassen. Terwijl ik altijd gedacht had dat ik vette huid heb. Ik heb ook veel last van grote poriën op mijn gezicht. Ik ben benieuwd of de moisturizer de oplossing zou zijn voor dit probleem. Hij staat nog op mijn verlanglijstje.
Verbeterpunten
Reisverpakking zou fijn zijn.
6
Meghan Zeist
30/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
We krijgen een kei leuke kaart en goede uitleg over de producten bij de bestelling. Het is de beste huidverzorgingslijn die ik tot nu toe ben tegen gekomen. Ik gebruik alles voor de vette huid en de huidverzorging is top. Ook de make-up is beter dan alle andere make-up producten die ik gebruikt heb.
Verbeterpunten
Desondanks wordt mijn huid door de dag heen nog steeds erg vet en komt de make-up van mijn huid af richting het einde van de dag. Dit heb ik bij elk product dat ik gebruikt heb van andere merken ook gehad waardoor ik nog niet goed weet waar het precies door komt. Het is wel veel minder geworden door Undercover Skincare. Super tevreden dus, maar nog niet helemaal van mijn problemen af na 3 maanden.
8
Linet Amsterdam
30/03/2018
Aanbeveling: Ja
Pluspunten
Ik gebruik nu een aantal maanden de producten van Uncover en ik vind ze heerlijk. Nooit meer iets anders! Ze zijn iedere euro waard!
Verbeterpunten
Jammer dat de verpakking zo armoedig is. Pompjes die slecht werken, flesjes zijn licht en vallen om. Het straalt op geen enkele manier de kwaliteit uit van de inhoud. Maar ik snap dat er bezuinigd is op de verpakking, dus niet aan ergeren en genieten van de inhoud!
9
Bekijk alle reviews

Je wordt doorgestuurd naar kiyoh.nl