Filosofie van dr. Jetske Ultee


Alle producten van Uncover Skincare zijn ontwikkeld door dr. Jetske Ultee zelf. Ze zijn het resultaat van jarenlang onderzoek naar huidproblemen en huidverzorging.

 

Veel huidproblemen door cosmeticaNa een studie geneeskunde en promotieonderzoek op het gebied van plastische en reconstructieve chirurgie aan het Erasmus MC in Rotterdam, werd dr. Jetske Ultee werkzaam als onderzoekarts in de cosmetische dermatologie. “Het heeft me vanaf het begin van mijn loopbaan verbaasd hoeveel huidklachten uiteindelijk het gevolg zijn van verkeerde, of verkeerd gebruik van cosmetische producten. Zo begon mijn wetenschappelijke zoektocht in de wereld van huidverzorging naar betere behandelingen, adviezen en producten. Mijn belangrijkste vragen waren daarbij steeds weer: wat is er nu eigenlijk bewezen, welke ingrediënten doen écht wat voor de huid, en in welke concentratie?”

 

 

Producten die écht wat doenDie zoektocht leverde een schat aan verfrissende, ontnuchterende inzichten op over de zin en onzin van cosmetica, die dr. Jetske Ultee de afgelopen jaren wekelijks deelde met een steeds groter groeiend publiek op haar eigen blog. Kennis die ze uiteindelijk op veler verzoek ook gebruikte om zelf producten te ontwikkelen. Dr. Jetske Ultee: “Ik ben trots op het resultaat: huidverzorging van hoge kwaliteit, die bovendien prettig is in gebruik. Alle producten bevatten alleen milde en werkzame ingrediënten in hoge concentraties die écht wat doen voor de huid, en klachten kunnen verbeteren en voorkomen. Voor de juiste finishing touch is er inmiddels ook een prachtige make-uplijn ontwikkeld. Ook deze producten bevatten alleen zachte, waardevolle ingrediënten.” 

 

Doe de huidanalyseEen mooie huid begint bij de juiste huidverzorging. Benieuwd welke producten bij jou passen? Doe onze huidanalyse of vraag advies aan onze huiddeskundigen bij de klantenservice.