Dr. Jetske's Huidboek

eBOOK

Te midden van alle onzinpotjes zijn er ook prima producten die je veilig kunt gebruiken. En er bestaan wel degelijk revolutionaire ingredienten, die écht iets goeds doen voor de huid. Welke dat zijn en hoe je je huid het beste kunt verzorgen kan je vinden in dit boek. Pik eruit wat je nodig hebt, en geniet straks van een prachtige huid.


Dr. Jetske Ultee

9,99

Details

"Mijn Huidboek is een handleiding voor het gebruik van veilige producten en zelfs ook revolutionaire ingrediënten die écht iets goeds doen voor je huid."

Dr. Jetske Ultee: “Droom jij ook van een mooie huid? En heb je voor die droom al kapitalen uitgegeven aan crèmes, lotions en serums? Dan heb je waarschijnlijk allang ontdekt dat die producten veel beloven, maar weinig doen. Hoe meer ik me ging verdiepen in de werking van cosmetica, hoe meer ik geschokt raakte over de onzin, de halve waarheden en de hele leugens waarmee we worden bestookt in advertenties, reclamespotjes en op de etiketten van al die prachtige potjes, flesjes en tubetjes. Crèmes met lavendel, citrus, mint, eucalyptus, alcohol? Producten met oxybenzone? Lekker laten staan! Dr. Jetske Ultee stopte al haar kennis in dit boek. Lees hoe jouw huid in een paar maanden tijd mooier, egaler en stralender wordt, wat je moet doen, wat je moet laten en om welke ingrediënten het nu écht draait. Gewapend met de kennis uit dit boek kent de wereld van de cosmetica voor jou straks geen geheimen meer. Want kennis is macht, zeker als het gaat om huidverzorging. Voor ieder huidtype en voor iedere leeftijd geeft Dr. Jetske's Huidboek de beste verzorgingstips. Voor ouderen, voor baby's en zonaanbidders. Voor mensen met acne, pigmentvlekken of een hele gevoelige huid. Met altijd het advies: wat moet je niet doen en vooral; wat nu eigenlijk wél.

 

Veelgestelde vragen


1. Wanneer ontvang ik het ebook

Je ontvangt binnen enkele minuten na aankoop een bevestigingsmail met daarin de downloadlink van het ebook.


2. In wat voor bestand ontvang ik het ebook?
Je ontvangt het ebook in een ePub-bestand. Het ePub formaat is geschikt voor verschillende apparaten, zoals e-readers, pc’s en smartphones. Dit formaat is niet geschikt voor een Kindle e-reader. Heeft u een Kindle e-reader? Bestel dan het e-book via amazon.nl.


3. Hoe vaak kan ik het ebook downloaden?
Gedurende 30 dagen kun je het bestand maximaal 5 keer downloaden.


4. Hoe lees ik het ebook op mijn computer?
Je kunt het ebook op de computer openen met het gratis te downloaden Adobe Digital Editions. Ook kun je het openen op de iPad, iPhone, of andere apparaten via ereader apps.

Filosofie