5-stappenplan 
Goede huidverzorging kan dus écht wat doen voor je huid, maar hoe? Door het enorme aanbod aan cosmeticaproducten lijkt huidverzorging iets waar je voor moet hebben doorgeleerd. Maar zo moeilijk is het niet. Vijf basisproducten vormen voor bijna iedereen het perfecte stappenplan voor een mooie, gezonde huid:


1. CLEANSER  |  REINIGEN

Een goede, milde reiniger is een must! Talg, dode huidcellen en vuil stapelen zich op in de loop van de dag. Als je dit laat zitten, wordt je huid dof. Ze zal er onregelmatig uitzien en je hebt meer kans op puistjes. Deze cleanser reinigt zonder de huidbarrière te beschadigen.2. TONER  |  KALMEREN

Een minder bekend product. De toner brengt vocht in de huid, beschermt en kalmeert haar. Daarnaast verwijdert de toner de laatste restjes van de cleanser en zorgt ervoor dat de actieve stoffen van de moisturizer goed worden opgenomen. Heb je een erg droge huid? Vervang de cleanser in de ochtend door de toner. Heb je een vette huid? Gebruik de toner in plaats van de moisturizer.


3. EXFOLIANT  |   DODE HUIDCELLEN VERWIJDEREN

Een exfoliant verwijdert dode huidcellen op een milde manier en geeft de huid een frisse en egale uitstraling. Deze exfoliants bevatten effectieve concentraties glycolzuur of salicylzuur en de juiste pH-waarde. Kijk goed naar jouw huid. Heb je een vette huid, kies dan voor salicylzuur. Een droge huid heeft het meest effect van glycolzuur. En heb je een gevoelige huid, kies dan voor salicylzuur.4. MOISTURIZER  |  VOEDEN


Deze moisturizer is een echte mooimaker. Je huid functioneert optimaal dankzij een unieke combinatie van beschermende, kalmerende, verstevigende en vochtbindende stoffen.


5. SUNCARE  |   BESCHERMEN

Zonnebrandcrème is dé antirimpelcrème en onmisbaar bij de dagelijkse verzorging. De zonnefilters in de producten van Uncover Skincare zijn veilig voor de huid en bieden UVA en UVB bescherming. Hoewel bovenstaande producten voor vrijwel iedereen de basis zijn voor een goede huidverzorging, kan de wijze van gebruik per persoon verschillen. Doe de huidanalyse voor een advies op maat.

Het is reuze simpel:
als jij je houdt aan
je persoonlijke stappenplan,
zit het er dik in
dat je huid mooier
wordt dan ooit.
Fris, gezond en stralend


Dr. Jetske Ultee